5 lucruri foarte enervante la mașinile moderne

Users who viewed this discussion (Total:0)

Samy

Veteran
Veteran

Joined
20 Apr 2020
Threads
56
Messages
155
Reaction score
25
Points
28
Age
19
1588349649197.png
Mașinile noastre sunt tot mai moderne. Dar sunt câteva dotări care demonstrează că modern nu înseamnă neapărat practic, bun sau frumos. Care sunt cele mai enervante 5 lucruri la mașinile moderne?

Grilele uriașe inutile

BMW X7 este câștigătorul în cursa mașinilor cu grile uriașe, dar prezența unei grila mari la un SUV de clasă mare este justificată. În schimb, conceptul electric i4 are o grilă uriașă și extrem de inutilă. La fel de inutilă ca aceea de la Audi e-tron sau la Mercedes-Benz EQC, tot mașini electrice. Totuși parcă arată mai bine decât modelele Tesla care nu au grilă.


Evacuările false

Sunt rotunde, trapezoidale, pătrate și… extrem de enervante. Este vorba despre evacuările false la care apelează atât de mulți producători auto în ultima vreme. Iar Audi tocmai le-a pus la noul său RS6 cu motor V8 bi-turbo, 600 de cai putere și 800 Nm.

Controlul climatizării prin comenzi tactile

Se duce vremea butoanelor fizice, iar mașina noastră se transformă încet, dar sigur într-un… smartphone. Dar ce șanse ai să reglezi aerul condiționat sau căldura în mers, atunci când singurul mod de a o face este prin comenzi tactile?


Transmisii cu prea multe trepte

De la 4 au ajuns la 5, apoi la 6. A venit apoi rândul transmisiilor cu 7 trepte, o soluție justificată, mai ales pe drumurile de mare viteză. Apoi am clipit și am ajuns la 10 rapoarte, așa cum găsim la Ford Mustang și la Honda CR-V, de exemplu. Dar câte trepte sunt prea multe trepte?

Piano black

Este, bineînțeles, foarte elegant. Te atrage ca un magnet când îl vezi în showroom și te grăbești să bifezi opțiunea. Da, clar arată bine când este nou sau proaspăt curățat. Dar altfel, vezi pe el doar praf, amprente și scame. Este și foarte sensibil când vine vorba de zgârieturi.

Bonus:
Logo-uri false

Nu, nu este vina producătorilor. Ci este vina celor care își pun logo de AMG pe Mercedes-ul lor entry-level sau litera M pe BMW-ul cu motor de 2.0 litri. E adevărat, am văzut mai rău: Dacia Solenza cu emblemă de Mercedes, de exemplu.

sursa:promotor
 
Top Bottom