7 semne că te-ai săturat de mașina ta veche și vrei alta

Users who viewed this discussion (Total:0)

Samy

Veteran
Veteran

Joined
20 Apr 2020
Threads
56
Messages
155
Reaction score
25
Points
28
Age
19
1588422723697.png
Ce frumoase sunt mașinile noi. Iar numerele roșii le vin de minune. Iată 7 semne că te-ai săturat de mașina ta veche și vrei alta.
  • Întorci capul după mașini mai ceva ca după fetele frumoase
Ești în stare să accelerezi ca să vezi mai de aproape mașina care tocmai te-a depășit sau să mergi mai încet ca să te prindă mașina pe care o vezi în oglindă. Nu e prima oară când te oprești pe trecerea de pietoni să admiri automobilul care îți dă prioritate.


Dai ture mașinii pe care vecinul tocmai a adus-o de la showroom
Vecinul tău tocmai și-a cumpărat o mașină nouă, a adus-o acasă de la service și a parcat-o în fața blocului. Și ce bine arată! Ai dat câteva ture în jurul ei, i-ai făcut deja 3 poze, ai verificat și cabina. Te bucuri de ea de parcă ar fi a ta.


  • Nu te stresezi când nu-ți aduci aminte dacă ai încuiat mașina
Ai ajuns în casă și nu mai ții minte dacă ai încuiat mașina. „N-are nimic, ce să-ți fure?”, e primul tău gând. E semn clar că nu te afectează prea mult dacă vreun curios îți deschide o portieră sau portbagajul.

  • Nu suferi că a căpătat o nouă zgârietură
O nouă zgârietură? Sunt deja atâtea, cine le mai ține socoteala. Mai ai una pe aripă, una pe prag și chiar câteva pe capotă, pentru că niște pisici din cartier și-au găsit culcuș acolo și abia așteaptă să prindă motorul cald.

  • Nu i-ai mai făcut asigurare CASCO
Nu i-ai mai făcut asigurare CASCO și anul acesta. Te gândești că oricum nu mai valorează mare lucru și, dacă întâmplător o găsești lovită în parcare, o duci la cel mai ieftin service de tinichigerie și repari atât cât îți permiți.

  • Nu ai mai fost cu ea la spălătorie de anul trecut
E murdară mașina ta de parcă a înfruntat toate noroaiele patriei. Au trecut peste ea ploi, sesiuni de spălări ale străzilor cu clor, niște vrăbiuțe și-au făcut cuib în copacul de deasupra ei. Ți-e teamă că dacă o speli, vei descoperi zgârieturi de care nici nu știai. Așa că ce nu știi nu-ți face rău.

  • Ai luat la rând site-urile dealer-ilor de mașini
Ai verificat deja ofertele care apar pe site-urile de mașini noi. Ți-ai calculat deja cât te-ar costa viitorul tău vehicul dacă îl iei prin programul Rabla. Ai căutat și pe Autovit, și pe OLX, cu gândul că poate nu ai neapărat nevoie de o mașină nouă, ci doar de una mai nouă decât mașina ta veche.
sursa: promotorSunt curios, v-ati plictisit de masina voastra? Aveti CASCO la ea ?
 
Top Bottom