7 semne că te-ai săturat de mașina ta veche și vrei alta

Users who viewed this discussion (Total:0)

Samy

Veteran
Veteran

Joined
20 Apr 2020
Messages
155
Reaction score
28
Points
28
Age
19
1588422723697.png
Ce frumoase sunt mașinile noi. Iar numerele roșii le vin de minune. Iată 7 semne că te-ai săturat de mașina ta veche și vrei alta.
  • Întorci capul după mașini mai ceva ca după fetele frumoase
Ești în stare să accelerezi ca să vezi mai de aproape mașina care tocmai te-a depășit sau să mergi mai încet ca să te prindă mașina pe care o vezi în oglindă. Nu e prima oară când te oprești pe trecerea de pietoni să admiri automobilul care îți dă prioritate.


Dai ture mașinii pe care vecinul tocmai a adus-o de la showroom
Vecinul tău tocmai și-a cumpărat o mașină nouă, a adus-o acasă de la service și a parcat-o în fața blocului. Și ce bine arată! Ai dat câteva ture în jurul ei, i-ai făcut deja 3 poze, ai verificat și cabina. Te bucuri de ea de parcă ar fi a ta.


  • Nu te stresezi când nu-ți aduci aminte dacă ai încuiat mașina
Ai ajuns în casă și nu mai ții minte dacă ai încuiat mașina. „N-are nimic, ce să-ți fure?”, e primul tău gând. E semn clar că nu te afectează prea mult dacă vreun curios îți deschide o portieră sau portbagajul.

  • Nu suferi că a căpătat o nouă zgârietură
O nouă zgârietură? Sunt deja atâtea, cine le mai ține socoteala. Mai ai una pe aripă, una pe prag și chiar câteva pe capotă, pentru că niște pisici din cartier și-au găsit culcuș acolo și abia așteaptă să prindă motorul cald.

  • Nu i-ai mai făcut asigurare CASCO
Nu i-ai mai făcut asigurare CASCO și anul acesta. Te gândești că oricum nu mai valorează mare lucru și, dacă întâmplător o găsești lovită în parcare, o duci la cel mai ieftin service de tinichigerie și repari atât cât îți permiți.

  • Nu ai mai fost cu ea la spălătorie de anul trecut
E murdară mașina ta de parcă a înfruntat toate noroaiele patriei. Au trecut peste ea ploi, sesiuni de spălări ale străzilor cu clor, niște vrăbiuțe și-au făcut cuib în copacul de deasupra ei. Ți-e teamă că dacă o speli, vei descoperi zgârieturi de care nici nu știai. Așa că ce nu știi nu-ți face rău.

  • Ai luat la rând site-urile dealer-ilor de mașini
Ai verificat deja ofertele care apar pe site-urile de mașini noi. Ți-ai calculat deja cât te-ar costa viitorul tău vehicul dacă îl iei prin programul Rabla. Ai căutat și pe Autovit, și pe OLX, cu gândul că poate nu ai neapărat nevoie de o mașină nouă, ci doar de una mai nouă decât mașina ta veche.
sursa: promotorSunt curios, v-ati plictisit de masina voastra? Aveti CASCO la ea ?
 
Top Bottom