Barcelona nu renunţă! O nouă propunere pentru Lautaro Martinez, anunţată în Spania

Users who viewed this discussion (Total:0)

Random.

Veteran
Veteran

Joined
15 Apr 2020
Threads
67
Messages
139
Reaction score
36
Points
28
Age
20
Location
Bucuresti
În ciuda problemelor cu banii, declanşate la toate echipele din cauza pandemiei de COVID-19, cluburile mari se pregătesc de transferuri importante.
1588677337206.png
Lautaro Martinez este unul dintre cele mai vehiculate transferuri ale momentului. Iar Barcelona îl vrea neapărat, motiv pentru care a făcut mai multe oferte lui Inter ca să-l cumpere pe argentinianul de 22 de ani.

Barca ar da 90 de milioane de euro plus un jucător dintr-o listă de patru pentru Lautaro Martinez
Cluburile caută nume care să crească valoarea echipei, dar şi care să sporească atractivitatea în ochii fanilor. Iar suporterii să cumpere tricouri, să vină la stadion, să plătească chiar cotizaţie.

Conform publicaţiei Marca, ultima propunere pe care Barca a făcut-o pentru Lautaro ar fi 90 de milioane de euro plus unul dintre jucătorii: Nelson Semedo, Jean-Claire Todibo, Samuel Umtiti şi Junior Firpo.


Inter îl vrea pe Timo Werner dacă-l pierde pe Lautaro Martinez
Totuşi, italienii au anunţat în mai multe rânduri că nusunt dispuşi să renunţe la niciun euro din clauza de 111 milioane, care-l leagă pe jucător de clubul din Milano până în 2023.

Dacă-l vor pierde, cel mai probabil, pe Lautaro Martinez, Timo Werner este principala ţintă a antrenorului Antonio Conte.

Va avea însă rivale mari pentru acest transfer, Liverpool şi antrenorul Jurgen Klopp discutând deja cu atacantul neamţ.


sursa: digisport.ro
 
Top Bottom