Becali vrea cu disperare să scape de un jucător de la FCSB, dar nu reușește

Users who viewed this discussion (Total:0)

Samy

Veteran
Veteran

Joined
20 Apr 2020
Messages
155
Reaction score
28
Points
28
Age
19
Gigi Becali încearcă cu disperare să scape de un jucător de la FCSB. Este vorba despre Alexandru Stan. Finanțatorul roș-albaștrilor a crezut că a reușit acest lucru, după ce l-a băgat în șomaj tehnic.

1589369408381.png
Lucrurile nu stau însă deloc așa. După 15 mai, Becali va fi nevoit să-i plătească salariul întreg, timp de încă un an de zile. Din câte se pare, Stan nu vrea să plece de la FCSB, unde are salariu de 10.000 de euro pe lună. Fundașul mai are contract cu FCSB până în vara lui 2021.

Becali a crezut că a scăpat de Stan
”Gata, pe Stan îl bag în șomaj tehnic și scap și de el. După să plece liber”, a spus Becali la Digi Sport în urmă cu câteva săptămâni.

Stan a ajuns la FCSB în vara lui 2018, fiind cumpărat de la Astra pentru 300.000 de euro, dar nu a reușit să se impună la echipa lui Becali, fiind chinuit și de accidentări.


Gigi Becali, enervat la culme de Alexandru Stan
Stan nu a mai jucat la FCSB din luna august 2019, de la partida retur cu Alashkert, acesta fiind de altfel și singura partidă în care fundașul stânga a apărut în tricoul roș-albaștrilor.

Hai să vezi "Van Wilder: Party Liaison"! Filmul cu Ryan Reynolds e disponibil până pe 14 mai în Digi Online, secțiunea PLAY

Meciul s-a disputat la Giurgiu și a fost pierdut de echipa lui Becali cu 2-3. FCSB s-a calificat însă datorită rezultatului din tur, dar jucătorul de 31 de ani a căzut în dizgrația patronul și acesta a încercat să renunțe la el încă din iarnă, dar fără succes.

”Am ajuns să stau după Stan, să îi dau bani lui Stan. Trebuia să zic: ”Ia, Stane, 6 luni contract” și gata”, a spus Gigi Becali în urmă cu câteva luni.
sursa:digisport

 
Top Bottom