BMW Seria 5 facelift a ajuns pe internet din greșeală. Cum arată limuzina?

Users who viewed this discussion (Total:0)

Random.

Veteran
Veteran

Joined
15 Apr 2020
Messages
137
Reaction score
34
Points
28
Age
20
Location
Bucuresti
1588324694419.png
BMW Seria 5 facelift a ajuns pe internet din greșeală, chiar dacă lansarea oficială este programată abia pentru luna viitoare. Cum arată limuzina?
1588324737135.png

Viitorul BMW Seria 5 facelift ar trebui să ajungă în showroom la sfârșitul acestui an, dar pandemia de coronavirus ar putea da peste cap planurile șefilor de la Munchen. Două imagini cu viitoarea limuzină au ajuns deja pe internet.
Se poate observa astfel că BMW Seria 5 primește o grilă redesenată, flancată de faruri mai înguste, cu o semnătură luminoasă care amintește de cea pe care fanii brand-ului o știu de la Seria 3. Și desenul stopurilor este asemănător.

Fotografiile ajunse pe internet redau versiunea 530 e, pusă în mișcare de un sistem de propulsie plug-in hybrid, care integrează motorul de 2.0 litri pe bezină și un motor electric, pentru un total de 252 de cai putere și un cuplu de 420 Nm.

Încă un model “scăpat” pe internet
Nu nu mai BMW Seria 5 facelift a fost dezvăluit involuntar zilele acestea. Au ajuns în online și primele imagini cu viitorul iX3, crossover-ul electric programat să-și facă debutul în cea de-a doua parte a anului viitor. Modelul are la bază conceptul prezentat în 2018, la Salonul Auto de la Beijing.

Cele două fotografii au fost primele publicate pe un cont nou de Instagram, care pare făcut anume pentru a reda aceste imagini.

În versiune de serie, modelul va veni cu elemente care îl diferențiază clar de X3 cu propulsie convențională. Are jante speciale Aerodynamic Wheels, un capac care ascunde priza de încărcare pe aripa stângă din față și o grilă închisă, dar și accente de culoare albastră, care îi confirmăa apartenența la clasa vehiculelor cu emisii zero. iX3 nu va fi disponibil cu tracțiune integrală.


sursa: promotor.ro
 
  • Like
Reactions: Teo
Top Bottom