Ce stiu nord-coreenii ca se intampla cu dictatorul Kim Jong Un

Users who viewed this discussion (Total:0)

Status
Not open for further replies.

Samy

Veteran
Veteran

Joined
20 Apr 2020
Messages
155
Reaction score
28
Points
28
Age
19
1588164887296.png
Mai multe surse de presa din Asia au anuntat ca dictatorul nord-coreean fie a murit, fie se afla in stare grava dupa o operatie esuata pe cord.
In Coreea de Nord se stiu insa si mai putine despre starea de sanatate a liderului comunist! Oamenii habar n-au ca presedintele e dat disparut!

Doua surse Reuters din Coreea de Sud au incercat sa ia legatura cu apropiati din partea comunista a peninsulei. Cetatenii din Nordul comunist nu stiau ca dictaorul n-a avut nicio aparitie publica de doua saptamani, desi informatia a fost confirmata de institutii mari de presa din lumea lubera! Mai mult, personanele contactate au inchis telefonul imediat dupa ce numele lui Kim Jong Un a fost adus in discutie. Informatia da nastere altor scenarii referitoare la realitatea care le-a fost de fapt prezentata nord-coreenilor in ultimele zile, dupa ce Kim ar fi suferit interventia esuata pe cord.


Situatia medicala a lui Kim e secret de stat in Coreea de Nord, iar speculatiile in legatura cu sanatatea lui sau a celorlalti lideri comunisti pot aduce condamnari la inchisoare pentru tradare.
Absenta lui Kim pe 15 aprilie de la omagierea bunicului sau, Kim Il Sung, e una fara precedent. Acest detaliu i-a facut atat pe americani, cat si pe vecinii din Sud sa intre la banuieli in privinta starii de sanatate a lui Kim Jong Un, despre care s-a aflat ulterior ca ar fi fost victima unei operatii care nu i-a putut rezolva problemele cardiace cu care se confrunta de ani buni.
sursa: protv
 
Last edited:
Status
Not open for further replies.
Top Bottom