Circuit de Formula 1 în România? Întâlnire între Ion Țiriac și Bernie Ecclestone

Users who viewed this discussion (Total:0)

Random.

Veteran
Veteran

Joined
15 Apr 2020
Threads
67
Messages
139
Reaction score
36
Points
28
Age
20
Location
Bucuresti
Formula 1 ar putea primi în circuit o nouă cursă, care ar putea fi organizată în România. Dezvăluirea îi aparține lui Călin Popescu Tăriceanu (68 de ani), cel care a spus că Ion Țiriac (80 de ani), implicat și în lupta împotriva COVID-19, a vorbit deja pe acest subiect cu Bernie Ecclestone (89 de ani), fostul șef din F1.
1588428154969.png
”La un moment dat, împreună cu Ion Țiriac, am fost la o cursă sau la un meci de fotbal unde ne-am întâlnit cu celebrul Bernie Ecclestone și am discutat foarte serios cu el problema disputării unei curse de Formula 1 în România”, a spus Tăriceanu, potrivit ProSport.

Unde ar putea fi organizat Marele Premiu de F1 al României, după ce Țiriac a vorbit cu Ecclestone
Politicianul a mai spus și unde s-ar putea construi un astfel de circuit pe teritoriul țării noastre.

”Din punct de vedere turistic, cel mai bine ar fi ca acest circuit să se situeze undeva mai aproape de granița de vest, ca să poți să aduci turiști din Ungaria, Austria, Italia, din centrul Europei”, a mai spus Tăriceanu.


Planul lui Ion Țiriac a eșuat! Anunțul presei din Franța: "Această ambiție, foarte departe de realitate"
Ion Țiriac și-ar fi dorit ca Turneul de la Madrid, competiție patronată de omul de afaceri român, să fie promovat la statutul de Grand Slam, în locul Roland Garros-ului.

Francezii de la WeSportFR anunță că ideea lui Țiriac nu are sorți de izbândă și că nu va putea înlocui competiția de la Paris.

"Această ambiție a celor de la Madrid de a înlocui Roland Garros-ul ca al patrulea Grand Slam acum pare foarte departe de realitate.

Turneul din Paris a decis în cele din urmă să se echipeze cu un acoperiș pentru a putea asigura continuitatea jocului chiar și când vremea este proastă. Totuși, turneul de la Madrid este, fără vreun dubiu, o prezență specială în calendar"
, au notat cei de la WeSportFR.


sursa: digisport.ro
 
Top Bottom