Cristiano Ronaldo, revoltat de o regulă dictată împotriva lui la United: "Cine mai e și scoțianul ăsta? Ce e nebunia asta?"

Users who viewed this discussion (Total:0)

Samy

Veteran
Veteran

Joined
20 Apr 2020
Threads
56
Messages
155
Reaction score
25
Points
28
Age
19
Cristiano Ronaldo a fost "persecutat" la Manchester United, dar i-a prins bine, dezvăluie fostul său coechipier, Darren Fletcher.
1588888018865.png
"A avut o viață grea în vestiar. Lui îi plăcea să țină prea mult mingea și secundul nostru a impus o regulă care l-a dat peste cap pe portughez.

Walter Smith a devenit secundul lui Ferguson și a decis să nu se dea lovituri libere la meciurile-școală. După două săptămâni în care era secerat nonstop, Cristiano a răbufnit: Cine mai e și scoțianul ăsta? Ce e nebunia asta?

Până atunci, el dribla, era faultat, se dădea fault, se amuza...după două săptămâni dădea drumul imediat la minge și fugea de mânca pământul! Ulterior și el și-a dat seama că i-a fost de mare ajutor această lecție,"
a povestit Fletcher.Cristiano Ronaldo a cucerit de trei ori campionatul englez cu United, UEFA Champions League în 2008, o Cupă a Angliei și două Cupe ale Ligii Angliei.

Starul portughez a plecat în 2009 de pe Old Trafford la Real Madrid pentru aproape 100 de milioane de euro, un record la acea vreme.
sursa : digisport
 
Top Bottom