Cum va fi răsplătit Immobile de soție dacă va reuși să câștige campionatul cu Lazio

Users who viewed this discussion (Total:0)

Samy

Veteran
Veteran

Joined
20 Apr 2020
Threads
56
Messages
155
Reaction score
25
Points
28
Age
19
Soția lui Ciro Immobile (30 de ani), i-a făcut o „promisiune” atacantului în cazul în care Lazio reușește să câștige campionatul cu echipa pregătită de Simone Inzaghi.
1588332244049.png
Lazio este în luptă directă cu Juventus în fruntea clasamentului din Serie A, iar Jessica își motivează soțul spunând că va mai face un copil în cazul în care acesta reușește să iasă campion, scrie Football Italia. Jessica și Ciro au deja trei copii împreună: fetițele Giorgia și Michela, iar în urmă cu câteva luni a venit pe lume și primul băiețel al cuplului, Matteo.

Ciro Immobile are cifre incredibile în acest sezon de Serie A. Este golgheter, cu 27 de reușite, peste Cristiano Ronaldo care a înscris de 21 de ori.

Lazio este pe locul doi în Italia, cu 62 de puncte, la 11 puncte distanță de liderul Juventus. Inter compltează podiumul, cu 54 de puncte, dar cu un meci mai puțin.


Când se poate relua fotbalul în Italia
După ce Spania și Germania au susținut cu tărie că vor să reia fotbalul, spre deosebire de Franța, care a întrerupt, iată că și Italia, dintre cele cinci mari campionate, anunță că vrea ca Serie A să continue.

Vineri, 1 mai 2020, este programată o videoconferință în cadrul căreia se va vorbi explicit pe marginea acestui subiect, mai ales că sunt voci din interior care cer înghețarea sezonului.

Însă, Guvernul Italiei a anunțat azi, pe baza unor rezultate bune înregistrate în lupta cu COVID-19 în ultimele zile, că de luni, 4 mai 2020, toată lumea va avea dreptul de a ieși în parc pentru a alerga. Sigur, se vor păstra măsurile de distanțare socială. Bazele sportive vor rămâne în continuare închise, dar nu pentru mult timp.

Singurii sportivi care vor profita de aceste măsuri vor fi doar cei din sporturile individuale, cum sunt tenismenii.

Vincenzo Spadafora, ministrul sportului din Italia, a spus vineri, că ”speră să deschidă sălile de sport, piscinele, sălile de dans și toate celelalte centre sportive începând cu data de 18 mai”, potrivit celor de la football-italia.net.
sursa: digisport

 
Top Bottom