Cupra ar putea lansa o versiune de performanță pentru viitorul hatchback electric Seat el-Born: două motoare electrice și 306 CP

Users who viewed this discussion (Total:0)

Samy

Veteran
Veteran

Joined
20 Apr 2020
Threads
56
Messages
155
Reaction score
25
Points
28
Age
19
1589297678840.png
Cupra a înregistrat denumirile "Cupra Born" și "Cupra el-Born", semn că ibericii ar putea lansa o versiune de performanță pentru viitorul hatchback electric Seat el-Born. Cel mai probabil, modelul de performanță va împrumuta arhitectura viitorului Skoda Enyaq iV RS cu 306 CP.


În primăvara anului trecut, Seat a publicat primele imagini și detalii referitoare la el-Born. Primul concept electric dezvoltat de constructorul iberic pe platforma MEB a Grupului Volkswagen va sta la baza unui model de serie pe care îl vom vedea până la finalul acestui an.

Recent, Cupra, divizia de performanță din cadrul SEAT, a înregistrat denumirile "Cupra Born" și "Cupra el-Born", semn că ibericii ar putea lansa o versiune de performanță dezvoltată pornind de la viitorul model electric.
În cazul în care planurile Cupra vor primi undă verde din partea conducerii, viitorul Cupra el-Born ar urma să împrumute motorizarea anunțată recent de Skoda pentru Enyaq iV RS.
SUV-ul producătorului ceh va fi disponibil cu două motoare electrice (câte unul pe fiecare punte) care vor livra 306 cai putere. Bateria va avea o capacitate de 82 kWh, iar autonomia anunțată de constructorul din Mlada Boleslav este de 460 de kilometri. Totodată, Enyaq iV RS ar urma să accelereze de la 0 la 100 km/h în 6.2 secunde, în timp ce viteza de top va fi limitată la 180 km/h.


Via | Auto Express
 
Top Bottom