Discutii despre Agar.io

Users who viewed this discussion (Total:0)

Magic

Alin
Staff member
Administrator

Joined
13 Apr 2020
Threads
11
Messages
70
Reaction score
45
Points
18
Age
25
Occupation
Greu de spus
Discord
Magic#3585
www.agar.io

Agar.io este un joc de acțiune multiplayer MMOG dezvoltat de Matheus Valadares. În joc, jucătorul controlează o celulă mică pe o hartă. Scopul este de a mări masa celulei cât mai mult posibil mâncând celulele mai mici și ferindu-te de celulele mai mari.
Denumirea Agar.io se trage de la substanța agar, utilizată la cultivarea bacteriilor.

Gameplay
Obiectivul din Agar.io este de a crește o celulă, un obiect circular controlat de un jucător, prin înghițirea a unor pelete și celule mai mici, fără a fi înghițit de celulele mai mari. Acesta poate fi jucat într-un meci-mortal sau între echipe. Nu există nici o salvare, jucătorii repornind când toate celulele lor sunt înghițite. Există anumite nume de utilizator care stilizează celulele jucătorilor.

Agar.io conține trei entități: pelete, celule și viruși: Pelete sunt dispersate aleatoriu pe hartă. Când sunt înghițite, ele cresc ușor masa de celule. Celulele sunt controlate de fiecare jucător. Numai celulele adversarului, care sunt mai mici pot fi înghițite; ele pot fi înghițite direct, sau prin alt procedeu, așa cum este descris mai jos. Celulele cu masa mai grea se miscă mai încet. Celulele pierd masa cu timpul. Viruși împart celulele mari în mai multe bucăți astfel devenind vulnerabile. Celulele mici se pot ascunde în spatele lor pentru protecția împotriva celulelor mai mari.

Celulele pot fi împărțite de celula divizată lansate în direcția cursorului. Acest lucru poate fi folosit ca un atac variat pentru a înghiți alte celule, pentru a scăpa de o situație dificilă, sau pentru a merge mai repede în jurul hărții. Celulele despărțite în cele din urmă se unesc într-o singură celulă. Jucătorii pot elibera, de asemenea o mica parte din masa lor astfel crescând alte celule ori pentru a hrăni viruși.

Agar.io a primit, în general, o recepție pozitivă. Yorkshire Standard îl numește "extrem de captivant", dar l-a criticat pentru că este oarecum repetitiv și frustrant. Brett Makedonski de la Destructoid a spus că "m-am simtit atat de bine să mănânci un tip". Chris Carter de la TouchArcade a lăudat versiunea mobilă pentru simplitatea ei, elementul strategic, și "personalitate”, dar criticat-o pentru că devine greu de controlat la mase mai mari.

Jocuri Agar.io au fost frecvent difuzate pe Twitch.tv si Youtube. Agar.io a fost un succes spontan, site-ul oficial (pentru versiunea de browser) s-a clasat în topul Alexa în top 1.000 cele mai vizitate site-uri web, iar versiunile pentru mobile au fost downloadate de peste zece milioane de ori doar în prima săptămână. Pe parcursul anului 2015, Agar.io a fost cel mai căutat joc pe Google Search.

Mai pe scurt, esti o bulina ambulanta care mananca alte buline sa creasca mare (ii spun bulina fiindca urasc virusii) :)
Asemanator (copie) am mai jucat si: agar.ws
Asemanator lui agar.io este si mitos.is , atat in browser cat si pe platforma Steam!

* Articol creat de Magic pentru maniacx.ro

# Va rog cand faceti o postare in aceasta categorie cu un joc de acest gen sa aduceti si cateva informatii despre gameplay-ul jocului, fie de pe internet sau personale.


Mai joaca cineva ?
PS: Ca sa va cunoasteti intre voi folositi in nume tag-uri cu MANIACX sau MNX, respectiv ManiacX.ro :)
 
Last edited:

SalaslcaZ

Veteran
Veteran

Joined
15 Apr 2020
Threads
5
Messages
33
Reaction score
18
Points
8
Age
23
Cand vreau sa intru imi arata tigania asta Untitled.png

ai patit? stii vreo rezolvare? cu sau fara adblocker e la fel

pe firefox, chrome, edge e la fel
 

Z0mbalaU

Veteran
Veteran

Joined
15 Apr 2020
Threads
0
Messages
27
Reaction score
12
Points
8
Age
21
La fel pe orice browser si la mine, am instalat si extensia pentru chrome si am incercat si ce e pe youtube. Daca aveti vreo solutie...
 

Magic

Alin
Staff member
Administrator

Joined
13 Apr 2020
Threads
11
Messages
70
Reaction score
45
Points
18
Age
25
Occupation
Greu de spus
Discord
Magic#3585
@SalaslcaZ si @Z0mbalaU , se pare ca e de la ei, acu cateva ore cand am facut postarea era ok si niciodata nu am vazut ca agar.io sa nu mearga :)) probabil e ceva de moment.
 
Top Bottom