Dybala şi strigătul său de fericire. "Mulţi oameni au vorbit în ultimele săptămâni ... Faţa mea spune totul"

Users who viewed this discussion (Total:0)

Random.

Veteran
Veteran

Joined
15 Apr 2020
Messages
137
Reaction score
34
Points
28
Age
20
Location
Bucuresti
Internaţionalul argentinian Paulo Dybala este, oficial, vindecat de Covid-19 şi va putea ieşi din izolare, după rezultatele negative ale ultimului test, informează AFP. Jucătorul a fost testat de 4 ori pozitiv.
1588848043745.png
"Mulţi oameni au vorbit în ultimele săptămâni... Însă pot în sfârşit să confirm că sunt vindecat. Vă mulţumesc încă o dată pentru susţinerea voastră, iar gândurile mele se îndreaptă către toţi cei care suferă încă. Aveţi grijă de voi", a scris fotbalistul, în vârstă de 26 ani, într-un mesaj pe Twitter.

Dybala s-a vindecat de COVID-19 după şase săptămâni
Dybala a postat, totodată, o fotografie pe Instagram, realizată în grădina sa, în care poate fi văzut cu braţele întinse, privind fix spre cer şi zâmbind, însoţită de mesajul: "Faţa mea spune totul, sunt vindecat în sfârşit de Covid-19".

"Dybala a efectuat, conform protocolului, o dublă verificare, cu teste diagnostice pentru Covid-19, ale căror rezultate sunt negative", a precizat Juventus într-un comunicat.

Dybala poate ieşi din izolare la domiciliu
"Prin urmare, jucătorul este recuperat şi nu va mai fi supus regimului de izolare la domiciliul său", a adăugat clubul torinez, care şi-a deschis luni centrul de antrenament pentru primele sesiuni de pregătire individuală.

Paulo Dybala a fost unul dintre cei trei jucători de la Juventus Torino care au fost testaţi pozitiv la noul coronavirus în luna martie, alături de fundaşul italian Daniele Rugani şi de mijlocaşul francez Blaise Matudini.

Rugani, primul caz de Covid-19 detectat în rândul jucătorilor din Serie A, pe 11 martie, şi Mautidi s-au vindecat la jumătatea lunii aprilie. Dybala a fost testat pozitiv de patru ori înainte de anunţul vindecării sale.

Fotbalul italian, oprit din 10 martie din cauza pandemiei de coronavirus, lucrează în prezent pentru reluarea sezonului, însă ministrul Sportului din această ţară a avertizat miercuri că este "imposibil de stabilit o dată certă" pentru reluarea meciurilor din Serie A, chiar dacă jucătorii au fost autorizaţi să îşi reia antrenamentele individuale la centrele de pregătire ale cluburilor lor, în cursul acestei săptămâni.

Ei vor trebui să aştepte până pe 18 mai pentru a se putea antrena în grupuri. Joi, Federaţia italiană de fotbal va avea o întâlnire cu comitetul ştiinţific tehnic al guvernului pentru a discuta protocolul medical al antrenamentelor colective.

via digisport.ro
 
Top Bottom