Gigi Becali, decis să ia măsuri radicale: "Dacă zice Miliţia, dă-l încolo de fotbal. Nu stă ţara după mendrele noastre"

Users who viewed this discussion (Total:0)

Status
Not open for further replies.

Random.

Veteran
Veteran

Joined
15 Apr 2020
Messages
137
Reaction score
34
Points
28
Age
20
Location
Bucuresti
După ce Bogdan Vintilă a ajuns la Poliţie pentru a explica de ce jucătorii de la FCSB au făcut antrenamente în timpul pandemiei de coronavirus, Gigi Becali e decis să nu mai rişte nimic.
1588120773158.png

Gigi Becali: ”Am făcut distanțare socială. Ce mai vrei?”
Astfel, chiar dacă există riscul ca fotbalul să nu se mai dispute o bună perioadă de timp, din cauza pandemiei, patronul de la FCSB e decis să se conformeze.

"N-o să stea acum o ţară după Steaua sau după cluburile de fotbal. Aici le dau dreptate. Noi trebuie să salvăm un popor, şi dacă o să ia o hotărâre, ne supunem. Dar dacă respectăm ordonanţa, ce ai cu mine? Păi ce, în casă stau singur? Stăm 4-5. Jucătorii se antrenează 3-3-3.

Eu am o Biserică şi lucrează la construcţie 30 de inşi unii lângă alţii. Şi nu sunt 3-3-3. Păi dacă respect ordonanţa, ce mai vrei? Ce spune ordonanţa? Distanţare socială. Am făcut distanţare socială. Ce mai vrei? Acum, dacă zice Miliţia, dă-l încolo de fotbal, nu stă ţara după mendrele noastre la fotbal"
, a spus Gigi Becali la Digi Sport, în cadrul emisiunii Fotbal Club.

Jucătorii de la FCSB s-au pregătit la baza din Berceni
Luni, 27 aprilie, jucătorii de la FCSB s-au reunit la baza de pregătire din Berceni şi au reluat antrenamentele în grupuri mici.

”Jucătorii au fost testați. Noi avem cinci terenuri la bază. Jucătorii intră câte trei pe teren, cum e regula. Nu facem antrenamente cu mingea, că dacă te vede cu mingea...

Ieri s-au antrenat la bază, astăzi online. Mâine, iar la antrenament. Jucătorii stau la 4-5 metri unii de alții, se antrenează fizic”
, a explicat Becali.

Bogdan Vintilă, chemat la poliție
Imaginile cu antrenamentele celor de la FCSB au devenit imediat virale şi astfel vestea a ajuns şi la Poliţie, care l-a "convocat" pe Bogdan Vintilă să dea explicaţii. Antrenorul roş-albaştrilor s-a prezentat cu filmuleţul în care arată că jucătorii respectă distanţarea şi se antrenează în grupuri mici.

"I-a arătat filmul Miliţiei, a zis da, domne, e distanţare socială, s-a respectat, la revedere! Fiți sănătoși! Vezi inteligenţa? Tătaru n-a avut inteligenţă să zică asta.

Ţi-am zis eu că miliţianul are inteligenţă, că are şcoală! I-a lăsat filmele acolo să le studieze şi la revedere, să fie sănătos. Ţi-am zis eu?"
, a povestit Becali inedita întâlnire dintre antrenorul FCSB-ului și polițiști.


sursa: digisport.ro
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom