Kylian Mbappe îşi prelungeşte contractul cu PSG doar cu o clauză "pro Real Madrid"

Users who viewed this discussion (Total:0)

Random.

Veteran
Veteran

Joined
15 Apr 2020
Threads
67
Messages
139
Reaction score
36
Points
28
Age
20
Location
Bucuresti
Internaţionalul francez Kylian Mbappe ar fi de acord să îşi prelungească contractul cu actuala sa echipă, Paris Saint-Germain, doar dacă noul acord va include o clauză care să îi permită să se transfere la clubul spaniol Real Madrid, informează cotidianul sportiv AS.
1588677242805.png
Kylian Mbappe îşi prelungeşte contractul cu PSG doar cu o clauză "pro Real Madrid"
Criza generată de pandemia de coronavirus a generat o mare incertitudine în lumea fotbalului şi nimeni nu ştie cât de mult va fi afectată piaţa transferurilor.

În aceste condiţii, posibilitatea ca Mbappe să accepte o prelungire a contractului său cu PSG a crescut în ultima perioadă, însă campionul mondial îşi va da acordul în această privinţă dacă în noul contract va fi stipulată o clauză care să îi permită transferul la Real Madrid (sau la un alt mare club) pentru o anumită sumă de bani.

''Un fel de mega clauză precum cea care i-a permis lui Neymar ar să plece de la Barcelona la PSG pentru 222 milioane euro", subliniază AS, adăugând că semnarea unui nou contract cu PSG îi va asigura, totodată, lui Mbappe "un salariu galactic pe termen lung".


În vârstă de 21 ani, Kylian Mbappe este legat în prezent prin contract de Paris Saint-Germain până la finalul sezonului 2021-2022.


sursa: digisport.ro
 
Top Bottom