"L-ar putea cumpăra pe Ronaldo chiar mâine". Nimeni nu s-a gândit la această variantă "SF" pentru starul portughez

Users who viewed this discussion (Total:0)

Status
Not open for further replies.

Random.

Veteran
Veteran

Joined
15 Apr 2020
Threads
67
Messages
139
Reaction score
36
Points
28
Age
20
Location
Bucuresti
Cum ar fi ca Ronaldo să se transfere în Austria? Deloc imposibil. O spune mijlocaşul german Oliver Kragl, care a făcut valuri cu declaraţia sa.
1588121025088.png

Jucătorul lui Benevento (Serie B), care a jucat atât pentru naţionala Germaniei, cât şi pentru cea a Austriei, a dezvăluit că Red Bull Salzburg chiar ar avea banii necesari pentru această mutare pe cât de puţin plauzibilă pe atât de şocantă.

"Red Bul Salzburg a făcut-o pe deţinătoarea Champions League în exerciţiu, Liverpool, să dea totul pe Anfield şi a scos o remiză la Napoli. Probabil că Red Bull ar putea să-l cumpere pe Ronaldo şi mâine dacă vrea", a spus Oliver Kragl, potrivit Goal.

Kragl face referire la prestaţiile solide şi spectaculoase pe care le-au avut austriecii de la Salzburg în Champions League, dar şi "muşchii" pe care îi au în ceea ce priveşte bugetul lor imens având în vedere cine îi patronează.

Pe lângă investiţia în Formula 1, acolo unde deţine şi echipa cu acelaşi nume, compania Red Bull a început să investească în fotbal în 2005, la Salzburg. Apoi s-au extins, iar acum mai deţin 5 echipe: Leipzig, New York Red Bulls, Red Bull Brasil, Red Bull Bragantino şi Red Bull Ghana.

Cristiano Ronaldo are 35 de ani, împliniţi în februarie, dar joacă la fel ca în prima tinereţe
Potrivit studiilor medicilor italieni, starul lui Juventus are o vârstă biologică mai mică cu aproape 10 ani. Din acest motiv a şi fost transferat de la Real Madrid la Juventus în 2018, pentru 117 milioane de euro.

Din vara lui 2018, când a ajuns la "Bătrâna Doamnă", Ronaldo a demonstrat din nou că este o maşinărie de goluri. Portughezul s-a făcut remarcat şi în acest sezon, unde are 25 de goluri şi 4 pase decisive în 32 de meciuri oficiale pentru Juve.

  • Din cauza pandemiei de coronavirus, valoarea de piaţă a lui Cristiano Ronaldo a scăzut la 60 de milioane de euro, potrivit publicaţiei de specialitate Transfermarkt.
  • 5 Baloane de Aur a câștigat Ronaldo, în 2008, 2013, 2014, 2016 și 2017
  • 5 Ligi ale Campionilor a cucerit Ronaldo.
  • Sporting Lisabona, Manchester United, Real Madrid și Juventus sunt echipele din cariera lui Ronaldo
sursa: digisport.ro
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom