Monza vrea să găzduiască două curse de Formula 1: etapele ar urma să aibă loc în 6 și 13 septembrie

Users who viewed this discussion (Total:0)

Samy

Veteran
Veteran

Joined
20 Apr 2020
Threads
56
Messages
155
Reaction score
25
Points
28
Age
19
1588858819323.png

Monza este cel mai nou circuit care intenționează să găzduiască două curse de Formula 1 în acest sezon. Marele Premiu al Italiei este programat oficial în 6 septembrie, iar a doua cursă ar putea avea loc în 13 septembrie.#
Formula 1 analizează în prezent cele mai bune opțiuni pentru structura noului calendar pentru sezonul 2020.

Cea mai importantă noutate din ultimele zile este că reprezentanții circuitului de la Monza și-au anunțat disponibilitatea de a găzdui o cursă suplimentară în 13 septembrie, pe lângă etapa deja confirmată în calendar pentru 6 septembrie.
Informația a fost dezvăluită de publicația italiană Autosprint, iar organizatorii cursei din Italia nu au confirmat-o încă. Totuși, aceștia au negat o serie de zvonuri din presa britanică cu privire la anularea Marelui Premiu al Italiei din 6 septembrie.
"Știrea despre anularea cursei nu există și nu este validă. Discutăm zilnic cu Formula 1 și cel mai probabil cursa va avea loc fără spectatori", a precizat Angelo Sticchi Damiani, președintele Automobil Club Italia.
Formula 1 speră ca noul sezon să înceapă în 5 iulie în Austria și să continue cu o serie de etape europene în cursul lunilor iulie și august și la începutul lunii septembrie.


Pentru moment, cel mai plauzibil scenariu este ca Austria să găzduiască două curse în 5 și 8 iulie. De asemenea, în iulie ar urma să aibă loc două sau trei curse pe circuitul de la Silverstone, printre care și cea planificată anterior pentru 19 iulie. De asemenea, Spania și-a anunțat intenția de a găzdui o cursă în sezonul 2020, alături de circuitele de la Hockenheim (Germania), Hungaroring (Ungaria) și Zandvoort (Olanda).

Via Autosprint
 
Top Bottom