Noi critici pentru Gigi Becali după ce FCSB a reluat antrenamentele, iar autoritățile s-au autosesizat: "N-ai cum să faci așa ceva"

Users who viewed this discussion (Total:0)

Status
Not open for further replies.

Samy

Veteran
Veteran

Joined
20 Apr 2020
Threads
56
Messages
155
Reaction score
25
Points
28
Age
19
Cei de la FCSB au reluat antrenamentele, iar decizia lui Gigi Becali a dus la autosesizarea autorităților, care au pornit o ancheta prin care vor verifica dacă jucătorii și staff-ul tehnic au încălcat reglementările prevăzute în contextul stării de urgență.
1588078012015.png
Echipa "roș-albaștrilor" a stârnit mai multe critici din cauza faptului că jucătorii s-au întors la antrenament, iar Valeriu Iftime, președintele de la FC Botoșani, le-a dat dreptate celor care nu sunt de acord cu hotărârea luată de Gigi Becali.

"Bineînțeles că e normal să se autoseseizeze. N-ai cum să te aduni acolo în perioadă de urgență, nu poți să faci așa ceva. Este o legislație în vigoare, trebuie să o respectăm toți.

Trăim în țara asta cu stare de urgență. Adică nu poți face, chiar dacă crezi tu că ai siguranță și că poți asigura toate condițiile de securitate", a explicat Valeriu Iftime pentru ProX.


Becali le-a dat mână liberă conducătorilor de la FCSB
Gigi Becali susține că, în privința antrenamentelor, le-a dat mână liberă conducătorilor, iar cei care decid sunt Mihai Stoica și Bogdan Vintilă.

”Eu le-am zis că nu mă interesează. Să facă ce vor. M-a sunat ba MM, ba Vintilă. Tot timpul au mers 5-6 jucători la bază. Nu se joacă cu mingea, fac mai mult la sala”, a spus Becali.

Metoda de pregătire aleasă de
FCSB
Fotbaliștii de la FCSB nu au intrat în cantonament, așa cum Becali și-ar fi dorit inițial, dar au început pregătirea încă de la jumătatea lunii aprilie. Câte trei sau patru jucători, la ore diferite, merg la bază pentru a face alergare sau sala.

Când nu merg la bază, ceilalți fac antrenamente de acasă. Fiecare jucător de la FCSB merge de două ori pe săptămână la cantonamentul echipei din Berceni.

Jucătorii lui Boogdan Vintilă au fost puși să-și instaleze o aplicație pentru a putea face antrenamentele de acasă, în același timp, prin video-conferință.


sursa: digisport.ro
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom