Oferta primită de Becali pentru Miron, confirmată! O altă echipă ar putea profita de pe urma transferului

Users who viewed this discussion (Total:0)

Status
Not open for further replies.

Random.

Veteran
Veteran

Joined
15 Apr 2020
Messages
137
Reaction score
34
Points
28
Age
20
Location
Bucuresti
Gigi Becali a primit o ofertă din Rusia pentru George Miron, iar FC Botoșani, fosta echipă a fundașului central, ar putea profita și ea de pe urma acestui transfer.
1588075041897.png

Informația a fost confirmată și de Valeriu Iftime. Finanțatorul moldovenilor nu a obținut nicio sumă de bani după plecarea lui Miron la FCSB, în această iarnă, însă a păstrat câteva procente dintr-o viitoare mutare.

"N-am luat niciun ban de la domnul Becali pentru Miron și chiar spuneam că ar fi culmea să iau acum. Eu cred în George, poate juca oricând la altă echipă.

Are ofertă din Rusia și poate lua niște bani. Sper să se ducă mai departe băiatul ăsta și să încasez și eu niște bani, că l-am dat de pomană la FCSB"
, a declarat Iftime, la Pro X.


Gigi Becali: Pe Miron mi-au propus 500.000 de euro
Finanțatorul de la FCSB spune că este mulțumit de oferta primită pentru George Miron și ar accepta să îl lase să plece. Cu banii obținuți, Becali vrea să aducă un alt fundaș de la Botoșani, pe Andrei Chindriș.

Totuși, Becali ar urma să redirecționeze 30% din suma de transfer către FC Botoșani, conform clauzelor stabilite în această iarnă.

"Pe Miron mi-au propus 500.000 de euro, îl dau cu 500 de mii, îl iau pe Chindriș cu 400.000 de euro și mai rămân cu 100.000 de euro, bani de semințe", spunea Becali, la Pro X.

Andrei Miron a ajuns la FCSB în perioada de transferuri din iarnă și a evoluat pentru echipa lui Bogdan Vintilă în trei partide, reușind să marcheze un gol.

  • 25 de ani are Andrei Miron.
  • 800.000 de euro este cota de piață a lui Miron, conform transfermarkt.com

sursa: digisport.ro
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom