Pleacă Messi liber de la Barcelona? Quique Setien nici nu vrea să audă: ”Asta nu se va întâmpla”

Users who viewed this discussion (Total:0)

Samy

Veteran
Veteran

Joined
20 Apr 2020
Threads
56
Messages
155
Reaction score
25
Points
28
Age
19
1588331950303.png
Lionel Messi (32 de ani) mai are contract cu Barcelona până în 2021, dar are o clauza prin care poate părăsi liber clubul de pe Camp Nou chiar din această vară.
Quique Setien, antrenorul catalanilor, nu crede într-un astfel de scenariu.

Setien nu crede că Messi va pleca liber de la Barcelona
”Să plece de la Barcelona liber? Nu, asta nu se va întâmpla. Messi și Barcelona au fost mereu uniți. Leo este la Barcelona de 20 de ani și nimeni nu ar putea explica o astfel de situație”
, a spus Setien, citat de Goal.com.

627 de goluri a marcat Messi pentru Barcelona din 2005 până în prezent. Chiar vineri, 1 mai, se împlinesc 15 ani de la prima reușită a argentinianului în tricoul catalanilor.


Se întâmpla într-un meci din La Liga împotriva celor de la Albacete, încheiat cu scorul de 2-0. În cele 718 de partide pe care le-a jucat în tricoul blaugrana, Messi a mai reușit și 261 de assist-uri.

Un medic a explicat ce se întâmplă cu piciorul lui Leo Messi când bate loviturile libere
Concurs | Hai să vezi cum poți câștiga cu Digi Online un telefon Digi K2

Doctorul Rajpal Brar a analizat tehnica lui Leo Messi de a bate loviturile libere și a atras atenția asupra unui fapt care a trecut neobservat.

"În momentul în care lovește mingea, Messi își îndreaptă șoldurile spre dreapta. Asta presupune că toată greutatea se mută pe piciorul drept, mai exact pe exteriorul piciorului drept.

Dacă priviți cu atenție, puteți observa că seamănă foarte mult cu o gleznă scrântită, cu o entorsă. Noi numim ceea ce suferă piciorul lui Messi în momentul în care execută o lovitură liberă 'entorsă inversă'. El are toată forța pe exteriorul piciorului drept, care se răsucește spre interior.


Este, practic, o accidentare, însă în cazul lui, e clar că Messi s-a antrenat special pentru a putea controla acest fenomen", a explicat doctorul Rajpal Brar pentru Squawka.
sursa : digisport
 
Top Bottom