"Poate deveni al doilea Lewandowski!" Antrenorul care a câștigat Champions League cu Bayern și Dortmund a dat verdictul

Users who viewed this discussion (Total:0)

Status
Not open for further replies.

Random.

Veteran
Veteran

Joined
15 Apr 2020
Threads
67
Messages
139
Reaction score
36
Points
28
Age
20
Location
Bucuresti
Fostul antrenor al echipelor Borussia Dortmund şi Bayern Munchen, Ottmar Hitzfeld, spune că atacantul norvegian Erling Haaland (Borussia) este ''un Robert Lewandowski în devenire'', scrie Xinhua.
1588265065943.png
"El poate deveni un al doilea Lewandowski. Am fost imediat convins de calităţile lui, de talentul lui. Mereu caută slăbiciunile adversarului, are o tehnică deosebită şi o viteză excepţională", a declarat Hitzfeld.

Nemții de la Bild anunță că Erling Haaland va continua și în sezonul următor la Borussia Dortmund
Erling Haaland, unul dintre cei mai doriţi fotbalişti din lume, nu va ajunge în această vară la Real Madrid şi va continua să joace cel puţin încă un sezon la Borussia Dortmund, scria recent ziarul Bild.

Bild infirma existenţa unui clauze de 75 milioane euro care s-ar activa în cazul unui interes serios din partea clubului Real Madrid în această vară: ''Este o informaţie falsă. Acea clauză nu se poate activa înainte de vara lui 2021. În cazul în care Dortmund decide să-şi vândă vedeta înainte de această dată, va solicita o sumă mult mai mare decât cea prevăzută în clauză''.


Haaland, 19 ani, cumpărat de Borussia Dortmund cu 20 milioane euro de la Red Bull Salzburg în ianuarie 2020, a semnat un contract până în 2024 cu clubul din Bundesliga. În 11 meciuri din toate competiţiile, Haaland a marcat 12 goluri pentru Borussia, dintre care 8 în campionat.

"Sunt în continuare un fotbalist normal", declara într-un interviu pentru France Football tânărul atacant norvegian.

"Am venit la Dortmund ca un fotbalist normal şi sunt în continuare un fotbalist normal. Asta nu se schimbă. E plăcut însă să aud lucruri frumoase, asta înseamnă că reuşesc lucruri bune", comenta atacantul.

Erling Haaland vrea să devină golgheter în Bundesliga
Despre felul cum se pregăteşte, el a spus: "Încerc să muncesc cât mai mult ca să devin cel mai bun fotbalist. Aşa că muncesc mult, cât mai intens. Atât de intens cât poate corpul meu să suporte."

"Vreau să fiu golgheterul Bundesligii. Nu sunt însă cineva care se gândeşte tot timpul la recorduri. Nu e genul meu. Mă gândesc la echipa mea şi s-o ajut cât pot. Nimic altceva."


Norvegianul spunea că se simte ca acasă la Dortmund şi dacă va pleca din Bundesliga la un moment dat destinaţia preferată ar fi Premier League.

sursa: digisport.ro
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom