Prezentare Random.

Users who viewed this discussion (Total:0)

Random.

Veteran
Veteran

Joined
15 Apr 2020
Messages
137
Reaction score
34
Points
28
Age
20
Location
Bucuresti
Salut,ma numesc Robert Costin (aka kalu,vine de la numele de familie),am aproape 20 de ani si stau in Bucuresti (sectorul 6).
M-am apucat de cs 1.6 destul de tarziu parerea mea,adica la 13 ani,am inceput cu modul clasic,am jucat pe unde am apucat si unde m-am simtit cel mai ok.
Apoi am aflat de serverul de jb de la anto,apoi a venit si @Teo (aka calarasi),daca stau sa ma gandesc a fost destul de misto ideea ca noi ca colegi de clasa sa jucam pe acelasi server,ajungand sa treaca anii jucand acel mod,facand caterinca in fiecare zi aproape.
Dupa cateva luni petrecute pe server,am zis sa-mi fac cont pe forum (bataie de cap pentru mine in acea perioada) si ulterior sa fac cerere de slot,apoi zis si facut :)) asta se intamplase prin martie 2014
Din cate imi aduc aminte,diesel imi acceptase cererea,eram "hyped" si am inceput sa incep sa urc usor usor in grad pana la god (nu-mi aduc aminte daca am avut si fara donatie,dar tind sa cred ca da).
Apoi am inceput usor usor sa joc toate modurile de 1.6 de pe aceasta comunitate,clasic unde ma intelegeam foarte bine cu kojak,bb,putin dr,gg unde am inceput sa ma inteleg si cu sacalul,hns unde eram paleta (si la bb tot paleta),surf si zm.

Pe forum in mare parte am avut gradul de vip,apoi am fost acceptat ca designer,ulterior am primit acces de moderator pe sectiunea de hearthstone.
Aceasta comunitate mi-a ajuns la suflet,am ajuns sa cunosc multi oameni de treaba,cu care mai tin legatura din cand in cand si chiar ma bucur ca s-a redeschis,chiar mi-a fost dor de aceasta comunitate pe care am strans atatea amintiri,poate confirma si @Teo :))
In rest cam atat,stiu ca e lung,dar am vrut sa prezint experienta mea pe aceasta comunitate care sper sa tina cat mai mult timp :))
 
Last edited:

Alex.

MANIACX FOREVER!!
Veteran

Joined
14 Apr 2020
Messages
107
Reaction score
25
Points
28
Age
21
Doamne ajută, așa sper și eu! :)
 
Top Bottom