Primele imagini cu SUV-ul electric BMW iX3 au "scăpat" pe internet: modelul va avea o autonomie de peste 440 de kilometri

Users who viewed this discussion (Total:0)

Samy

Veteran
Veteran

Joined
20 Apr 2020
Threads
56
Messages
155
Reaction score
25
Points
28
Age
19
1588076124300.png
Viitorul BMW iX3 va fi prezentat în scurt timp, însă două fotografii cu SUV-ul electric au "scăpat" deja pe internet. Noul iX3 va fi echipat cu un motor electric cu 286 CP și va avea o baterie capabilă să ofere o autonomie de peste 440 de kilometri.

NEWSLETTEREşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
În primăvara anului 2018, în cadrul Salonului Auto de la Beijing, BMW a prezentat iX3 Concept, prototipul viitorul SUV electric iX3. La începutul anului trecut, nemții au publicat o serie de imagini din timpul testelor cu prototipul noului SUV electric, iar în urmă cu câteva luni au fost comunicate și primele informații oficiale.

Noul BMW iX3 va intra în producție în cursul acestui an, iar prezentarea modelului va avea loc în scurt timp. Acum, două imagini cu viitorul iX3 au fost "scăpate" pe internet.Din punct de vedere estetic, noul SUV electric preia designul versiunilor X3 echipate cu motoare cu combustie internă, însă apar modificări la nivelul grilei frontale, în dreptul prizelor de aer și, bineînțeles, în dreptul difuzorului spate. Totodată, nemții vor propune jante cu o formă aerodinamică specifică modelelor electrice și o serie de accesorii de caroserie vopsite în albastru.
BMW iX3 va fi primul model electric al nemților echipat cu a cincea generație a sistemului eDrive. SUV-ul electric va miza pe un motor electric cu 286 de cai putere și 400 Nm. Resursele acestuia vor fi livrate exclusiv către puntea spate, iar energia necesară funcționării motorului electric va fi stocată într-un pachet de baterii cu o capacitate netă de 74 kWh. Autonomia calculată conform standardului WLTP va fi de peste 440 de kilometri.


Conform oficialilor BMW, noul iX3 va fi asamblat la uzina Shenyang, China.

sursa: automarket.ro
 
Top Bottom