Primul caz de coronavirus între sportivii din România! Oficialii clubului au confirmat

Users who viewed this discussion (Total:0)

Random.

Veteran
Veteran

Joined
15 Apr 2020
Threads
67
Messages
139
Reaction score
36
Points
28
Age
20
Location
Bucuresti
A apărut şi primul caz de coronavirus în sportul din România. O handbalistă de la Dunărea Brăila este infectată.
1588848899349.png
Este vorba despre brazilianca Tamires Morena Lima, însă jucătoarea de 26 de ani a contractat infecţia în ţara sa. Pivotul Dunării se află acum în Rio de Janeiro, oraşul ei natal. Ea se află acum în stare stabilă.

Oficialii echipei brăilene au confirmat ştirea, însă nu au dorit să facă alte comentarii. Tamires Morena Lima este plecată în Brazilia din luna martie, însă nu se ştie când se va întoarce, mai ales în aceste condiţii.

Cu naţionala Braziliei, Tamires Morena Lima a fost de două ori campioană la Jocurile Pan Americane şi o dată medaliată cu aur la Jocurile Sud-Americane.

Tamires Morena Lima, prima handbalistă a unei echipe româneşti infectată cu coronavirus
Jucătoarea de 26 ani face parte din naționala Braziliei, cu care a obținut deja calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020, mutate în 2021.

Brazilia este una dintre ţările cel mai mult afectate de COVID-19, cu peste 100.000 de persoane infectate. Doar în ziua de luni, 4 mai, s-au raportat peste 7.000 de noi cazuri.

Handbalul din România s-ar putea relua abia pe 13 iunie, iar Dunărea Brăila ar trebui să joace pe 16 iunie cu SCM Rm. Vâlcea, în sferturile de finală ale Cupei României.

Tamires Morena Lima a fost transferată în 2019 de la Kisvarda (Ungaria) la Dunărea Brăila.

Handbalul din România, "în aer"
E posibil ca actualul sezon să nu poată fi încheiat pe teren, în ciuda deciziei adoptate de Consiliul de Administrație, acela ca întrecerile să se reia din 13 iunie.

După Ordinul Ministerului Tineretului și Sportului, reluarea partidelor e aproape imposibilă la data prevăzută pentru că foarte puține cluburi pot respecta condițiile impuse pentru reluarea antrenamentelor. Cele mai multe nu au baze proprii, iar costurile de închiriere pentru perioada de 14 zile, cât ar dura carantina, ar fi prea mari.

Nici cluburile nu văd cum ar putea relua activitatea la data aşteptată, pentru că aproape nimeni nu vrea prelungirea sezonului în iulie și august.

via digisport.ro
 
Top Bottom