Reacţia celor de la PSG după ce nu se mai joacă deloc în Ligue 1. Cum vor francezii să continue în UEFA Champions League

Users who viewed this discussion (Total:0)

Status
Not open for further replies.

Random.

Veteran
Veteran

Joined
15 Apr 2020
Messages
137
Reaction score
34
Points
28
Age
20
Location
Bucuresti
Autorităţile franceze au anunţat că orice competiţie sportivă va fi suspendată până în luna august, iar decizia a creat mai multe probleme pentru cele două cluburi rămase în cursă în UEFA Champions League.
1588120970415.png

Chiar dacă Ligue 1 nu se va mai disputa deloc, Paris Saint-Germain şi Olympique Lyonnais ar putea avea meciuri oficiale în următoarea perioadă.

“Respectăm decizia guvernului francez. În acord cu UEFA, noi intenţionăm să participăm în fazele superioare ale Ligii Campionilor la data şi locul la care vom fi anunţaţi că vor fi organizate,” a declarat preşedintele lui PSG, Nasser Al Khelaifi pentru RMC Sport.

Echipa lui Tătăruşanu, Lyon, are de jucat returul cu Juventus
Şefii parizienilor iau în calcul orice variantă pentru a continua aventura în cea mai importantă competiţie europeană intercluburi.

“Dacă nu va fi posibil să jucăm meciurile în Franţa, vom organiza meciurile pe alte stadioane din străinătate cu asigurarea că vom pune la dispoziţie cele mai bune condiţii de sănătate şi protecţie pentru jucătorii şi stafful echipei,” a precizat oficialul campioanei Franţei.

PSG este calificată în sferturile UEFA Champions League după ce a eliminat Borussia Dortmund în optimi, în timp ce Lyon, echipa lui Ciprian Tătăruşanu, a jucat prima manşă din optimi, 1-0 cu Juventus. Returul de la Torino a fost amânat din cauza pandemiei de coronavirus.

sursa: digisport.ro
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom