Reacţia UEFA după ce Bundesliga revine pe stadioane: "Un exemplu strălucit pentru toată lumea!"

Users who viewed this discussion (Total:0)

Samy

Veteran
Veteran

Joined
20 Apr 2020
Messages
155
Reaction score
28
Points
28
Age
19
Bundesliga este primul dintre marile campionate din Europa care se reia - pe 16 mai reintră în scenă în direct la Digi Sport.
1588887915159.png
Şi preşedintele UEFA, Aleksander Ceferin, a salutat restartul anunţat de germani şi speră ca exemplul lor să fie urmat de alte ligi de pe continent.
"Este o veste fantastică aceea că autorităţile din Germania au acceptat reluarea meciurilor din Bundesliga. Este un pas uriaş care va aduce mult optimism în viaţa tuturor.
Este rezultatul unui dialog constructiv şi a unei strategii atente la care au contribuit oficialii din fotbal şi politicieni. Am încredere că Germania va fi un exemplu strălucit pentru toată lumea pentru ca fotbalul să revină în viaţa noastră cu tot spectacolul, emoţiile şi imprevizibilul acestui joc,"
a fost mesajul preşedintelui forului european.

Programul complet al etapei 26 din Bundesliga! Dortmund - Schalke, capul de afiș
Liga Profesionistă de Fotbal din Germania a stabilit programul complet al rundei cu numărul 26 din Bundesliga, prima de la reluarea competițiilor.
Primele meciuri oficiale de după pauza forțată de pandemia de coronavirus vor avea loc sâmbătă, 16 mai, când se vor juca nu mai puțin de șase partide, începând cu ora 16:30.

Programul etapei a 26-a din Bundesliga
Borussia Dortmund - Schalke este capul de afiș al rundei a 26-a din Bundesliga și va fi chiar meciul care va reporni fotbalul în Germania.
Cele două rivale se vor întâlni sâmbătă, de la 16:30, aceeași oră la care vor începe și meciurile Leipzig - Frankfurt, Hoffenheim - Hertha Berlin, Fortuna Dusseldorf - Paderborn și Augsburg - Wolfsburg.

De la 19:30, Eintracht Frankfurt va primi vizita celor de la Borussia Monchengladbach, echipă aflată în cursa pentru locurile de Champions League, în timp ce duminică, 17 mai, se vor juca alte două meciuri din Bundesliga, Koln - Mainz și Union Berlin - Bayern Munchen.
Filmul "On the Basis of Sex" e acum în Digi Online, pe canalul Film Now! Descarcă aplicația și poți urmări filmul pe telefon sau tabletă
Epilogul primei runde de la reluarea fotbalului în Germania va avea loc luni, 18 mai, când Werder Bremen întâlnește Bayer Leverkusen.
sursa: digisport
 
Top Bottom