Reclamatie Alex

Users who viewed this discussion (Total:0)

Status
Not open for further replies.

Random.

Veteran
Veteran

Joined
15 Apr 2020
Messages
141
Reaction score
45
Points
28
Age
20
Location
Bucuresti
  • Nume: Random.
  • Numele celui reclamat: Alex.
  • De ce faci această reclamație: Copiaza regulamente de pe alte forumuri,nu cred ca era greu sa creeze unul original si partea amuzanta e ca a copiat un regulament pe care l-am mai modificat eu,cu reguli scrise de mine in text document acum o luna in cap,il intreb in pm daca "nu cumva ai copiat" si el "nu,dc?". De aici si reclamatia,iei niste reguli pe care mi-am storcit mica mea inteligenta ca sa ma si minti? Daca tot mi le-ai luat imi dai si moderator pe sectiune sau? Nu suport neseriozitatea,oriunde o sa joc vreau sa fie macar atat,putina seriozitate...
  • Martori: @Leho , @Flavian si @Teo s-ar putea sa poata confirma.
  • Dovezi:
EDIT : Va rog sa puneti pe cineva care are mai mult de 2 neuroni sa creeze un regulament original,iar tu alex,mare staff esti,dupa ce ca n-ai creier mai faci si misto de mine pe chat
 

Attachments

Last edited:

Leho

Membru

Joined
15 Apr 2020
Messages
4
Reaction score
10
Points
3
Age
16
1588078392449.png1588078401028.png
am fost cu random, pe acea comunitate, dar pe el il chema kalu, chiar daca se copieaza un regulament de pe un alt forum, frate se mai schimba ceva la el, din cate vad 90% e la fel, ca sa ai utilizatori, trb sa ai originalitate, nu asa sa vezi acelasi post pe 10 site uri...
 

xxL

One Life & One Love
Staff member
Administrator
Veteran

Joined
13 Apr 2020
Messages
98
Reaction score
58
Points
28
Age
25
Location
Jamaica
1. Terminati cu certurile de genul , sunt inutile si nu aduc productivitate.
2. Nu este o problema pentru ca a copiat un mic regulament . Nu ai tu dreptul sa il judeci pentru asta.
3. Se va face recrutare si daca te incadrezi , vei primi cu mare placere moderator pe acea sectiune . ( mai ales ca ai experienta dupa cate spui )
4. Daca vreti sa formam un inceput bun trebuie sa incercati sa va respectati si sa numai "faceti misto" de persoanele care stiti ca nu va permit acest lucru.
5. Suntem toti aici pentru ca iubim acelasi proiect ManiacX , asa ca va rog sa va comportati ca atare.

CLOSED !
 

Magic

Cryptomaniac
Staff member
Administrator

Joined
13 Apr 2020
Messages
74
Reaction score
88
Points
18
Age
25
Location
dintr-o lume magica
S-a spart si gheata la reclamatii :)) gj

Bai, in principiu Alex e un om bun, un pusti de vreo 20 si ceva de ani care incearca doar sa ajute si sa se faca remarcat prin timpul lui dedicat si nu numai. Ca nu presoara si un pic de profesionalism pe ceea ce face si ca-i lipseste un pic caracterul din relationarea cu oamenii asta nu ar trebui sa-l faca o oaie neagra, ca orice om are dreptul la progres si evolutie in rationament atat timp cat nu face un rau voit.
Nu e ok sa copiem de la altii... maxim ideea, gen sa te inspiri dintr-o alta idee si sa-ti conturezi baza propriei tale idei formale, asa vad eu lucrurile in viata, dar urasc plagiatul.

Dar consider ca din cei care ati revenit pe maniacx sunteti vreo 10 pustani care ati activat mereu in aceste arii si in lipsa maniacx-ului iar in tot acest timp ati plagiat total tot ce a fost frumos in trecut si ati vazut la noi, de la design-ul si ordonarea forumului nostru vechi de prin 2010-2016, pana la servere de jocuri copiate cuvant cu cuvant pana si anunturile automate ale serverului ( bb.maniacx.ro ) , pana la numele unor membri vechi ai comunitatii, l-ati copiat pe IceFlame, pe KredK, pe Droops, pe Haron, numele System (eu ; se vede in poza din reclamatie) si probabil inca aveti cuvinte scrise de mine si de membrii acestei comunitati din 2009-2010 pe alte forumuri fantoma ale voastre, asa numite comunitati in care activeaza maxim 20 pustani toti cu functii de administrator. @Random. asadar indraznim sa vorbim de plagiatura cumetre ? (am impresia ca si tu faci parte din pustanii aia de care ziceam mai sus)
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom