S-au certat ca la ușa cortului! Președinții lui Lyon și Marseille, la un pas de bătaie: "Noroc că prostia nu omoară!"

Users who viewed this discussion (Total:0)

Status
Not open for further replies.

Random.

Veteran
Veteran

Joined
15 Apr 2020
Messages
137
Reaction score
34
Points
28
Age
20
Location
Bucuresti
A fost scandal la ședința Ligii Profesioniste de Fotbal din Franța. Președinții a două mari rivale s-au insultat reciproc și a fost nevoie de intervenția președintelui Federației Franceze, Noël Le Graët, și a altor oficiali pentru a potoli spiritele.
1588265578175.png
Este vorba de președintele lui Lyon, Jean-Michel Aulas și cel de la Marseille, Jacques-Henri Eyraud. Conflictul a izbucnit pe tema înghețării campionatului după ce guvernul francez a decis suspendarea oricărei activități sportive până la toamnă.

Conducătorul lui Lyon, ocupanta locului 7 la întreruperea campionatului, s-a opus vehement acestei inițiative, susținând că Ligue 1 s-ar putea încheia după un sistem simplificat cu playoff și playout. Aulas a prezentat chiar și programul de jocuri, dar omologul său de la Marseille a preferat ca sezonul să ia sfârșit. Cum Marseille, locul 2, este favorizată de decizie, Aulas a răbufnit și a trecut la jigniri spre consternarea celor prezenți.

Președinții lui Lyon și Marseille sunt dușmani vechi
Cei doi sunt la cuțite de mai multă vreme, dar după izbucnirea pandemiei și întreruperea meciurilor de fotbal, diferendul a luat amploare.

"Aulas se crede Lider maximo și nu știe ce să mai facă pentru a salva un sezon complicat pentru echipa lui. Dar pretențiile lui sunt obscene," a fost reproșul celui de la Marseille.

"Din fericire pentru tine, prostia este mai puțin letală decât coronavirusul. Fotbalul nu a fost niciodată punctul tău forte," a venit replica lui Jean-Michel Aulas.

sursa: digisport.ro
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom