Schimbarea pregătită de FIFA pentru reluarea competițiilor: ”Vor fi aplicate măsuri”

Users who viewed this discussion (Total:0)

Random.

Veteran
Veteran

Joined
15 Apr 2020
Threads
67
Messages
139
Reaction score
36
Points
28
Age
20
Location
Bucuresti
Campionatele de fotbal vor fi reluate în următoarea perioadă cu o serie de schimbări importante.
1588849073791.png
Nicola Rizzoli, arbitrul finalei Campionatului Mondial din 2014, anunță că FIFA este dispusă să permită echipelor cinci schimbări în timpul regulamentar de joc, meciurile urmând să se dispute în condiții speciale, în multe dintre țări la temperaturi ridicate.

Schimbarea pregătită de FIFA pentru reluarea competițiilor
Cred că FIFA va permite efectuarea a cinci schimbări. Meciurile, după reluare, se vor juca din trei în trei zile în multe campionate, în temperaturi ridicate, vor trebui aplicate măsuri pentru a ajuta jucătorii.

Lucrăm și cu UEFA în această perioadă pentru a stabili un protocol pe care îl vor urma arbitrii. Trebuie să reducem cât de mult posibil riscurile. În mod normal, în camera VAR, erau patru arbitri, acum vor fi doar trei, care vor fi obligați să poarte masca și mănuși de protecție
”, a declarat Nicola Rizzoli, conform Sky Italia.

Măsură cerută de Dan Petrescu
Cu mai puțin de o săptămână înainte de anunțul lui Nicola Rizzoli, Dan Petrescu, antrenorul celor de la CFR Cluj, a cerut ca măsura celor cinci schimbări permise să fie aplicată la reluarea competițiilor.

Sper să se facă mai multe schimbări, să fie permise 5 schimbări, să fie permis să punem mai mulți jucători pe bancă, să nu mai fie obligatorie regula Under 21 sau, dacă rămâne, să fie mai multe schimbări. Nici viața, nici fotbalul nu vor mai fi la fel. Sunt și eu curios”, recunoștea Dan Petrescu.

Bundesliga este primul campionat puternic din Europa care se va relua în următoarele săptămâni. Etapa a 26-a a primei ligi germane va debuta de pe 15 mai.

via digisport.ro
 
Top Bottom