Seriale Dragos

Users who viewed this discussion (Total:0)

Dragos

Veteran
Veteran

Joined
15 Apr 2020
Messages
17
Reaction score
12
Points
3
Age
20
Nume serial : 3%
Gen-ul serialului : Acţiune, Dramă, SF,
De ce il recomand : (minim 2-3 propozitii) Într-un viitor în care elita societății locuiește pe o insulă-paradis, departe de aglomerația infectă, ai o singură șansă de a ajunge printre cei 3% salvați din mizerie.
Trailer serial : (Link video)
Post automatically merged:

Nume serial : Preacher
Gen-ul serialului : Aventuri, Dramă, Fantastic,
De ce il recomand : (minim 2-3 propozitii) „Preacher” este o dramă supernaturală care urmărește povestea unui predicator din Texas, Jesse Custer, un om căzut din credință, în drumul său spre Rai. Jesse este posedat de o entitate misterioasă, care îl face să dezvolte o superputere neobișnuită. În călătoria sa, Jesse face echipă cu fosta lui iubită, Tulip și un vagabond pe nume Cassidy. Când aceștia se reunesc, sunt atrași într-o lume nebună populată de personaje din Rai, Iad și din Purgatoriu. În drumul lor dau peste justițiari, demoni și îngeri.
Trailer serial : (Link video)
Post automatically merged:

Nume serial : Tom Clancy's Jack Ryan
Gen-ul serialului :Acţiune, Dramă, Thriller,
De ce il recomand : (minim 2-3 propozitii) When CIA analyst Jack Ryan stumbles upon a suspicious series of bank transfers his search for answers pulls him from the safety of his desk job and catapults him into a deadly game of cat and mouse throughout Europe and the Middle East, with a rising terrorist figurehead preparing for a massive attack against the US and her allies.
Trailer serial : (Link video)
 
Top Bottom