Situație incredibilă la CSA Steaua! Vestiare și un teren de tenis, înlocuite de o vilă

Users who viewed this discussion (Total:0)

Random.

Veteran
Veteran

Joined
15 Apr 2020
Threads
67
Messages
139
Reaction score
36
Points
28
Age
20
Location
Bucuresti
Un nou complex sportiv pentru copii și juniori ar putea să dispară în perioada următoare din România.
1588427578404.png

Omul de afaceri Nicolae Păun a câștigat, în 2009, dreptul de folosință al unui teren de 2000 de metri din cadrul unei baze sportive deținute de Clubul Școlar Steaua. Fostul deputat ar urma să construiască o vilă pe acea parcelă, pe care, în acest moment, se află un teren de tenis și vestiarele complexului.

Teren de tenis, înlocuit de o vilă
După evenimentele din 1990, multe dintre bazele sportive din România au fost privatizate și, ulterior, au ajuns în condiții precare, imposibil de folosit.

O situație asemănătoare se poate întâmpla și la o bază sportivă administrată de Clubul Sportiv Școlar Steaua, după ce Nicolae Păun a dobândit dreptul de folosință al unei porțiuni de 2000 de metri din complex.

În aceste momente, anunțul „Inițiere de elaborare plan urbanistic de detaliu. Construire de imobil locuințe unifamilială” apare la intrarea în complex, după ce fostul deputat Nicolae Păun a decis să construiască o vilă pe terenul de 2000 de metri, unde acum se află un teren de tenis, dintre cele cinci ale complexului și clădirea cu vestiarele și centrala termică.

Cristian Gabriel Zamrii, directorul Clubului Sportiv Școlar Steaua, a recunoscut că Nicolae Păun a decis să construiască o casă pe terenul complexului, după ce în ultimii ani le-a permis, fără să perceapă taxă, sportivilor să se antreze.

Domnul Păun a fost înțelegător, am făcut cu el un contract de comodat și ne-a permis să ne desfășurăm activitatea, fără probleme, în toți acești ani. Acum, din câte am înțeles și am văzut și eu acel anunț pe gard, dânsul dorește să își construiască o casă, o vilă, pe acel teren, astfel că, cel mai probabil, va trebui să ne descurcăm fără vestiare”, a declarat directorul CSS Steaua, conform Prosport.

sursa: digisport.ro
 
Top Bottom