[STAFF] Lista noutati comunitate

Users who viewed this discussion (Total:0)

Magic

Online
Staff member
Administrator

Joined
13 Apr 2020
Messages
62
Reaction score
44
Points
18
Age
25
Occupation
Greu de spus
Discord
Magic#3585
Aici voi posta eu si restul staff-ului cu un reply pentru orice update nou a fost adus pe comunitate, in special pentru forum:
PS: Oricine poate posta un reply aici la mesajul respectiv al membrului staff-ului pentru a expune o noua opinie despre o anumita setare.

- Am modificat dimensiunile avatarelor pe forum, acum se pastreaza un anumit format original.
Nota: Inca nu stiu cum functioneaza exact limita de dimensiune pentru fiecare membru sau grup, respectiv daca este default pentru toti membri forumului.

- Am modificat timpul de postat mesaj/topic nou la 15 secunde de la 30 pentru mesaj si 180 pentru topic. Un pic irelevant dar am modificat la cererea unui membru de pe comunitate.

- Am modificat valoarea caracterelor folosite/link-uri si imagini folosite in semnatura.
Nota: Fata de standard cum are platforma am mai marit valorile si la membri, vor fi marite si mai mult ca un mini avantaj pentru anumite grupuri de useri cum ar fi VIP.
Post automatically merged:

Test auto merge post :D

- Adaugat auto merge posts. Daca faceti dublu post in decurs de 12 ore va imbina automat noua postare cu ultima in caz ca tot voi ati avut ultimul post.
Post automatically merged:

+ Optimizat LSWS (Litespeed web server), iar in urma acestei actiuni forumul se misca brici, lacrima, la secunda, INCLUSIV CU CHATUL ACTIV, deci pastram si chatul pentru forum momentan, pe langa serverul de Discord.
 
Last edited by a moderator:

Magic

Online
Staff member
Administrator

Joined
13 Apr 2020
Messages
62
Reaction score
44
Points
18
Age
25
Occupation
Greu de spus
Discord
Magic#3585
Am hotarat sa scoatem chat-ul dupa o perioada de analiza, in primul rand ingreuneaza forumul ca ruleaza pe ajax si face cache mult in lsws (litespeed) si degeaba avem VPS puternic, in al doilea rand un forum care se vrea forum respectat ca si activitate forumistica nu tine un chat integrat pe indexul forumului.
Folositi serverul de discord al comunitatii atat pentru chat cat si pentru voce. :D
 
Top Bottom