Stiati ca ? C.Ronaldo

Users who viewed this discussion (Total:0)

Status
Not open for further replies.

Samy

Veteran
Veteran

Joined
20 Apr 2020
Threads
56
Messages
155
Reaction score
25
Points
28
Age
19
1588165503700.png
Cateva lucruri pe care probabil nu le stiti despre Ronaldo :
1. Nu bea, nu fumeaza, nu ii plac tatuajele. Cristiano Ronaldo este foarte strict atunci cand vine vorba despre viata extrasportiva. Refuza sa se tatueze pentru ca doneaza sange de doua ori pe an, iar alcoolul nu a facut niciodata parte din viata sa, dupa ce tatal sau a fost ucis de consumul excesiv de alcool.

2. Primul test la United? Adversarul a avut nevoie de masca de oxigen la final. Primul sau test la United a fost un unu la unu cu John O’Shea. Cristiano l-a alergat atat de mult incat O’Shea a avut nevoie la finalul sesiunii de o masca de oxigen.

3. A avut probleme cu inima. Cand avea 15 ani, medicii i-au descoperit probleme cardiace. Inima sa batea mult mai repede fata de normal chiar si cand se odihnea. Netratata, aceasta conditie poate duce la afectiuni extrem de grave.

4. 3000 de abdomene pe zi. Antrenamentele fizice de rezistenta reprezinta una dintre armele portughezului. Cristiano Ronaldo face 3000 de abdomen pe zi si a reusit chiar sa-l depaseasca pe campionul spaniol la atletism Angel David Rodriguez.

5. Viteza 5G .Atunci cand sare de pe loc pentru o lovitura de cap, Cristiano genereaza o forta 5G pentru a se propulsa. Asta rezulta un salt de 44 cm de pe loc si de 78 cm din viteza, cu 7cm peste un jucator din NBA.

6. 10% grasime. Cristiano Ronaldo ramane unul dintre cei mai bine facuti sportivi ai momentului, cu o grasime corporala de numai 10%.
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom