Stiati ca ? Tesla Motors

Users who viewed this discussion (Total:0)

Samy

Veteran
Veteran

Joined
20 Apr 2020
Messages
155
Reaction score
28
Points
28
Age
19
1. Elon Musk nu a infiintat Tesla

Compania a fost fondata de catre Martin Eberhard si Marc Tarpenning, desi actualul presedinte al consiliului de administratie al Tesla, Elon Musk este cel care a condus primul val de investitii, in luna februarie 2004.
La acel moment el s-a alaturat consiliului de administratie al companiei in calitate de presedinte. In anul 2009, Eberhard l-a dat in judecata pe Musk pentru insulta si calomnie, iar procesul a fost solutionat patru luni mai tarziu.

2. Tesla Motors are o vechime de mai mult de 10 ani

Compania s-a inregistrat in anul 2003, in luna iulie, si a ramas in stand-by pana in iulie 2006, atunci cand au lansat prima lor masina de productie, Tesla Roadster. In total au fost fabricate 2500 de modele de masini sport electrice cu doua locuri. Tesla Roadster a fost fabricata in numar limitat si in 2008, iar productia s-a incheiat in 2011.

3. Tesla Motors deja valoreaza mai mult decat Fiat si alte companii de automobile japoneze

Capitalizarea de piata a companiei, incepand de azi este de 20,9 miliarde de dolari, ceea ce face ca Tesla sa depaseasca alte companii mari care au desfasurat de asemenea proiecte de masini electrice.4. Doar sase piese ale Tesla Model S au nevoie de inlocuire periodica

Acest lucru este, cu siguranta, ingrijorator pentru mecanicii auto, nu credeti? Ceea ce trebuie inlocuit periodic la Tesla Model S este setul de patru cauciucuri si cele doua stergatoare. Suna interesant, nu-i asa?
Uitati de inlocuirea placutelor de frana! Tesla Model S opreste prin franarea regenerativa, motorul electric se transofrma intr-un generator pentru a incarca bateriile iar placutele de frana tin foarte mult timp.
 

Attachments

Top Bottom