Total War: SHOGUN 2, joc gratuit disponibil pe Steam. Preţuri reduse pentru seria Total War

Users who viewed this discussion (Total:0)

Samy

Manager Server
Manager Server
Veteran

Joined
20 Apr 2020
Messages
155
Reaction score
32
Points
28
Age
19
1588095586210.png
După ce a oferit Alien Isolation la un preţ foarte redus, SEGA continuă cu veştile bune pentru posesorii de PC: jocul de strategie Total War: SHOGUN 2 este disponibil acum gratuit prin intermediul Steam.
Jocul poate fi adăugat gratuit în biblioteca dvs. de titluri de pe Steam până la 1 mai 2020, ora 20:00, folosind pagina sa oficială de Steam. Odată completată această operaţiune, Total War: SHOGUN 2 va rămâne permanent ataşat de contul dvs. de Steam, jocul urmând a putea fi descărcat şi rulat oricând doriţi.

Total War: SHOGUN 2 acoperă o perioadă celebră în istoria Japoniei, Sengoku Jidai (Warring States), plină de conflicte şi trădări, dar şi de prima unire a clanurilor nipone sub un singur lider, Tokugawa Ieyasu. Campania single player se concentreaza de altfel pe prezentarea acesteia, jucătorul având posibilitatea să aleagă dintre zece clanuri principale.

Gameplay-ul este împărţit între partea pe ture, care se desfăşoară pe harta strategică, şi luptele în timp real. Trebuie stăpânite mai multe aspecte ale jocului: recrutarea de trupe, dezvoltarea economică şi cercetarea celor două ramuri (Way of the Bushido şi Way of the Chi).


De asemenea, până pe 4 mai 2020, Steam oferă preţuri promoţionale pentru o selecţie de titluri ale seriei Total War, toate acestea regăsindu-se aici.
sursa: jocuri.go4it.ro
 
Last edited:
Top Bottom