Ultima oră! Un jucător confirmat pozitiv COVID-19 la echipa pe care Şumudică şi Maxim o vor întâlni la reluare

Users who viewed this discussion (Total:0)

Random.

Veteran
Veteran

Joined
15 Apr 2020
Messages
137
Reaction score
34
Points
28
Age
20
Location
Bucuresti
Marius Şumudică are programată plecarea spre Turcia miercuri, dar rămâne de văzut ce va face în funcţie de decizia pe care o vor lua astăzi responsabilii din fotbal şi sănătate din Turcia după ce un jucător de la Ankaragucu a fost declarat pozitiv la un test pentru COVID-19.
1588679864545.png
Este vorba despre Ricardo Faty, anunţă turcii, fotbalistul din Senegal care joacă pentru Ankaragucu. Clubul a confirmat pe Twitter existenţa unui caz, însă nu a dat niciun nume.

Pe 19 martie, Federaţia de Fotbal din Turcia a decis să suspende campionatul.

Ankaragucu este adversara pe care Gaziantep, echipa antrenată de tehnicianul român, o va întâlni în prima etapă după reluarea campionatului din Super Lig.

Marius Şumudică şi Alex Maxim vor sta 14 zile în carantină
După ce vor ajunge în Turcia, Şumudică şi Maxim vor intra în carantină 14 zile şi abia apoi se vor putea alătura lotului nou-promovatei Gaziantep. Cei doi plus staff-ul tehnic al lui Şumi vor zbura la bordul unui avion privat, aşa cum Şumudică şi colaboratorii au făcut-o când au revenit la Bucureşti după declanşarea crizei medicale.

În acest moment, pregătirea echipelor în Turcia este programată să fie reluată pe 11 mai, după care va urma o perioadă de pregătire până la reînceperea sezonului, fără să fie cunoscută o dată precisă şi nici protocolul care trebuie respectat după reunirea loturilor.

Gaziantep este pe locul 9 în Turcia, cu 32 de puncte acumulate în 26 de etape.

sursa: digisport.ro
 
Top Bottom