Unde au fost abandonate mii de mașini în perioada pandemiei de coronavirus, când nimeni nu mai cumpără?

Users who viewed this discussion (Total:0)

Random.

Veteran
Veteran

Joined
15 Apr 2020
Threads
67
Messages
139
Reaction score
36
Points
28
Age
20
Location
Bucuresti
O imagine uluitoare a devenit virală. Mii de mașini au fost abandonate pe durata pandemiei de coronavirus. Cererea de autoturisme noi s-a prăbușit, la fel și cifrele de vânzări.
1588429175325.png
Imaginea a fost surprinsă într-un port din California. La Centrul de Logistică Wallenius Wilhelmsen, „pe o suprafață cât două terenuri de fotbal american” – scrie presa californiană – zac abandonate mii de vehicule.

Sunt aproximativ 2000 de SUV-uri părăsite acolo. Modele Nissan, Toyota și Infiniti au fost aduse în portul aflat în apropiere de Los Angeles de către vasul de marfă Jupiter Spirit pe 24 aprilie, după ce au parcurs o călătorie care a durat trei săptămâni. Anul trecut, 250.000 de mașini au fost importate din Japonia în Statele Unite ale Americii.

Industria auto din SUA a înregistrat un declin major de 40% în luna martie. Dealerii nu mai acceptă mașini noi pentru că știu că nici după repornirea economiei, clienții nu se vor grăbi să achiziționeze autoturisme.

Americanilor nu le stă gândul la mașini. Statele Unite au fost afectate cel mai mult de COVID-19. În Statele Unite s-au înregistrat peste 1.122.000 de cazuri de infectări cu noul coronavirus și peste 65.300 de persoane și-au pierdut viața.


sursa: promotor.ro
 
Top Bottom