Zlatan Ibrahimovic, mesaj războinic după sosirea la Milano: "Dacă nu-ţi convine să joci cu un învingător..."

Users who viewed this discussion (Total:0)

Samy

Veteran
Veteran

Joined
20 Apr 2020
Messages
155
Reaction score
28
Points
28
Age
19
Zlatan Ibrahimovic a revenit la Milano şi a intrat direct în carantina de 14 zile impusă de guvern. Atacantul de 38 de ani a preferat să stea în izolare în cantonamentul de la Milanello, unde se antrenează deja colegii lui.
1589298082241.png
Ibra nu a dat nicio declaraţie la sosire, dar a postat un mesaj enigmatic pe reţelele de socializare inspirat de documentarul care îl are ca protagonist pe Michael Jordan

"Mi-a plăcut să mă uit la The Last Dance. Acolo vezi ce înseamnă să joci împreună cu un Învingător. Ori îţi convine asta, ori nu-ţi convine. Dacă nu-ţi convine, atunci nu mai juca", au fost cuvintele lui Zlatan Ibrahimovic.


Semnificaţia mesajului rămâne deocamdată un mister - chiar dacă s-ar putea referi la unii dintre coechipierii săi, reacţia fanilor a fost aceea că starul a vrut să facă aluzie la şefii clubului cu care nu se află în cele mai bune relaţii.

Zlatan Ibrahimovic a anunţat ce obiectiv are la Milan
Starul suedez a revenit în ianuarie pe San Siro pentru a ajuta echipa aflată în suferinţă să prindă un loc de cupele europene. Obiectivul nu pare chiar realizabil, dar Zlatan rămâne motivat.

Asta pentru că misiunea lui este să atingă pentru al 15-lea sezon consecutiv cel puţin 10 goluri marcate. Ibra are 4 goluri înscrise până acum, unul chiar împotriva Interului în Derby della Madonnina.

Zlatan Ibrahimovic a marcat 460 de goluri în carieră
Atacantul de 38 de ani s-a antrenat asiduu în timpul pandemiei de coronavirus - el s-a retras în Suedia după ce Italia a înregistrat din ce în ce mai multe cazuri de contaminare.

Ibrahimovic ar avea nevoie de 6 goluri în următoarele 12 etape din Serie A pentru a-şi îndeplini misiunea propusă.

Zlatan a marcat 460 de goluri în 751 de meciuri în cariera sa în care a îmbrăcat tricoul unor echipe precum Ajax, Juventus, Inter, Barcelona, Milan, Paris Saint-Germain, Manchester United şi LA Galaxy.


sursa: digisport
 
Top Bottom