"Zlatan urăşte trei sau patru oameni". Numele dezvăluit de fostul coleg de cameră al lui Ibra surprinde

Users who viewed this discussion (Total:0)

Random.

Veteran
Veteran

Joined
15 Apr 2020
Messages
137
Reaction score
34
Points
28
Age
20
Location
Bucuresti
Zlatan Ibrahimovic nu este un personaj iubit de toţi coechipieri. La toate echipele la care a jucat, inclusiv la echipa naţională, a avut conflicte mai mult sau mai puţin cunoscute.
1588847893710.png
Dezvăluirea făcută acum de Michael Ciani, fost coleg de cameră al lui Ibra la LA Galaxy, pune într-o lumină neaşteptată şi relaţia suedezului cu Cavani.

Ciani a dezvăluit că Ibrahimovic îl urăşte pe Cavani
Ciani susţine că vedeta nordicilor are câţiva "clienţi" pe care nu-i susportă şi toată lumea se aştepta să-l numească pe Messi, cu care nu a avut o relaţie bună la Barcelona

"Zlatan mi-a spus că totul a fost bine cu Laurent Blanc (n.r. antrenorul echipei) la PSG, de fapt s-a simțit bine la Paris pe durata întregii șederi acolo. Singura persoană cu care nu s-a înțeles a fost Cavani. Mi-a spus că a urât în viața lui doar trei sau patru jucători, iar unul dintre ei era Cavani", a spus Ciani pentru RMC Sport.

În ianuarie 2018, Cavani a devenit golgheterul all time al lui PSG, după 4-0 cu Montpellier, depăşindu-l chiar pe Zlatan Ibrahimovic.

Cavani a avut un conflict lung şi cu Neymar
Cavani a avut şi cu Neymar mai multe momente tensionate. În septembrie 2017, cei doi au avut conflicte chiar pe teren. La o lovitură liberă, Cavani a vrut să execute, iar Dani Alves i-a furat mingea ca în curtea şcolii colegului său şi i-a dat-o lui Neymar, care la rândul lui ardea de nerăbdare să bată el faza fixă.

A doua oară, în minutul 80, parizienii au avut parte de un penalty. Executantul obişnuit, "El Matador" Cavani, a luat mingea, dar brazilianul de 25 de ani i-a cerut să execute el. După un scurt dialog între cei doi, Neymar a plecat vizibil supărat.

via digisport.ro
 
Top Bottom